Kwekerij voortman


U bent niet ingelogd

Bezoekersadres


Kwekerij voortman
Nummer 7
9416TA Oranje
Drenthe Nederland

Telefoonnummer: 0592 459249

Kwekerij voortman in Nederland -  Tuincentra Informatie aanvraagformulier

Klik voor een routeomschrijving naar Kwekerij voortman op het ballonnetje op de landkaart.

Bedrijfsinformatie


Tuincentrum Voortman staat allereerst voor: Altijd vaste planten vanaf een euro!!! Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid assortiment heesters, bomen, coniferen, waterplanten en alle seizoensartikelen. De meeste planten vindt u eenvoudig per soort op alfabet gesorteerd. Verder vindt u hekwerken, rietmatten, potgronden, meststoffen, vijverartikelen en potterie bij ons op het bedrijf. Verder staan we al jaren bekend om ons pompoenenfestival dat jaarlijks terug keert en groter wordt.

Specialisaties


Wij breiden ons ook steeds meer uit op het gebied van tuinmeubels. Al een paar jaar importeren wij meubels, gemaakt van Noord Europees vurenhout, voor de laagste prijzen. Daardoor zijn wij in staat om ze u voor de laagste prijzen aan te bieden. De meubels zijn allemaal groen geimpregneerd waardoor ze in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Daarbij komen er ook steeds meer oude/antieke meubelen bij. Op het tuincentrum staan ze tentoongesteld in leuke snuffelhoekjes.

Openingstijden


maandag tot vrijdag: 8:00 - 18:00uur zaterdag: 8:00 - 17:00uur In april en mei iedere zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Route omschrijving


Vanaf Beilen of Smilde is het eenvoudig te vinden door de bordjes van Speelstad Oranje te volgen. Deze staan overal aangegeven. Eenmaal in Oranje aangekomen zitten wij tegenover Speelstad.