Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

25 jaar interieurbeplanting expert

Onze groene missie: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

Waar wij voor staan
Ten Brinke Interieurbeplanting BV levert en onderhoudt interieurbeplanting bij bedrijven door heel Nederland. Met het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren als groene missie.

Persoonlijk & innovatief
Welke dienst wij ook leveren, kwaliteit is hét handelsmerk. Altijd meedenkend met het vraagstuk van de klant. Niks is onmogelijk. Persoonlijke aanpak door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken maken van ons uw partner in groen.

Daarnaast is ons bedrijf innovatief op het gebied van productontwikkeling en e-commerce. We staan bekend om onze creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting. We spelen in op de nieuwste groentrends, zónder functionaliteit uit het oog te verliezen. Prachtig en praktisch in één. Daar gaan we voor.

Waarom investeren in kantoorbeplanting?
Uit onderzoeken van o.a. NASA, Universiteit Wageningen en CBRA blijkt dat planten op kantoor de lucht zuiveren concentraties CO2 verminderen. Hierdoor ontstaat een frisse en gezonde werkomgeving. Ook heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert groen het concentratievermogen.

Naast dat kantoorplanten prestatie verhogend werken, heeft het ook positieve werking op het algemene welzijn van mensen. Dit resulteert in 20% minder ziekteverzuim van medewerkers op jaarbasis. Hierdoor verdienen kantoorplanten zichzelf vaak al binnen één jaar terug.

Producten en diensten: 

Wij ontwerpen, we leveren, we richten in en we onderhouden de beplanting voor uw bedrijf. In overleg stellen onze experts een plan op waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. We zorgen precies voor de gezonde en inspirerende omgeving waarin medewerkers optimaal presteren en gasten zich fijn en comfortabel voelen.

Daarnaast wordt de beplanting volledig aangesloten op de huisstijl van uw bedrijf. Door de jaren heen breidde ons bedrijf het dienstenpakket steeds meer uit. Een alles-in-één groenoplossing. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Kantoorplanten
  • Plantenwanden
  • Moswanden
  • ...
Wij staan open voor open sollicitaties.
Openingstijden
maandag:
8:00-17:00
dinsdag:
8:00-17:00
woensdag:
8:00-17:00
donderdag:
8:00-17:00
vrijdag:
8:00-17:00
zaterdag:
Gesloten
zondag:
Gesloten
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Locatie
Hengelder
30
ZevenaarGE
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
0883324000
Postadres: 
Nederland
Categorie
Planten