nieuw gereedschap voor penwortels

9 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 14/11/2010 - 19:28
bautje50

nieuw gereedschap voor penwortels

ik heb een eenvoudig gereedschap ontwikkeld om zeer snel en behoorlijk diep onkruid met penwortels (paardenbloem)en andere soorten onkruid bv weegbree te verwijderen uit gazon of bloementuin .
met dit gereedschap kun je rechtop blijven staan en er is weinig spierkracht voor nodig.
Ook te gebruiken om krokus of sneeuwklokjes in gazon te plaatsen en na gebruik is de plek waar het onkruid is verwijderd niet meer te zien.
Ik wil dit gereedschap op de markt brengen maar wil eerst weten of er belangstelling voor is.

zo, 14/11/2010 - 19:57
slakje

als het allemaal zo mooi is als je zegt dan zal er wel veel vraag voor zijn de meeste mensen sproeien nu gewoon toon anders eens met fotos het voor en na in detail

ma, 15/11/2010 - 20:52
bautje50

hallo slakje bedankt voor je positive reactie. inderdaad minder bestrijdings middel dus minder kosten en je hoeft niet dagen lang te wachten tot het onkruid afgestorven is en geen bruine plekken in het gazon.
in het kader van het marktonderzoek kan ik helaas geen foto s tonen ,maar als de mogelijkheid daar is plaats ik ze op deze site.

do, 18/11/2010 - 11:18
Anoniem (anoniem geplaatst)

het hangt van de prijs af of ik het zou kopen, want het lijkt me wel handig tegen paardenbloemen .

do, 18/11/2010 - 12:16
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dit idee van gereedschap is er al.

za, 20/11/2010 - 01:31
rubo

Je doet op dit forum aan marktonderzoek maar in het kader van dit marktonderzoek wli je geen foto's plaatsen.
Hoe kan je van ons, als doelgroep, dan een antwoord verwachten wat jou verder helpt.

de Haan schreef het al, dit is er al en in diverse modellen te koop maar dat moet jij zelf ook wel weten waaruit ik dus concludeer dat jij met iets geheel nieuws aan gaat komen en juist dan is een foto onontbeerlijk voor een juiste beoordeling.

ma, 22/11/2010 - 23:24
bautje50

Hallo allemaal omdat ik misschien patent wil aanvragen voor dit gereedschap
moet ik eerst marktonderzoek doen, dan 5ooo euro storten en mag pas 18 maanden later fotos openbaar maken.
eigenlijk moet dit wel anders zou iemand anders van mijn idee kunnen profiteren .
De prijs wil ik zo laag mogelijk houden zodat het gereedschap aantrekkelijker is dan bestrijdings middel en het gaat mij om de eer en niet voor het geld.
Bij bestaande gereedschappen moet je op de knieen of moet je aan een stok trekken dus niet gebruiksvriendelijk.

di, 23/11/2010 - 01:09
rubo

Ik snap je beweegredenen wel om geen foto's te plaatsen en de uitleg summier te houden maar dat maakt een beoordeling waar je wat aan zou kunnen hebben van ons als doelgroep erg onbetrouwbaar.

Heel algemeen gesteld zijn spullen die niet duur zijn maar wel goed werken en vernieuwend zijn altijd kansrijk. Bij dit soort zaken draait het om de verhouding tussen kwaliteit en prijs waarbij kwaliteit niet alleen de duurzaamheid van het gereedschap betekend maar ook de verlichting in de arbeid die men er mee kan doen.

Succes !

di, 23/11/2010 - 17:54
lousje

Ik had een lade vol zelden gebruikt keukengereedschap: tomatensnijdertje, eiersnijdertje, diverse onderdelen voor de keukenmachine etc. Het heeft een aantal jaren geduurd voordat ik doorhad dat je tomaten en eieren net zo goed met een goed keukenmes kon snijden en dat je mayonnaise net zo snel met de staafmixer kunt maken.Het scheelt ook erg veel afwas!

Ook in de schuur bevinden zich nog steeds allerlei gereedschapjes: voegenkrabbertjes in soorten en lengtes, bollenplanters, schrepeltjes, enz.enz.Die kunnen eigenlijk maar beter bij het oud metaal gegooid worden. Want ik gebruik altijd de aspergesteker als onkruidverwijderaar en de schop voor het bollen planten.

Ik heb dan ook besloten om niet meer van die op één handeling gerichte gereedschappen te kopen.Ik ben dus geen potentiele afnemer!

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag