Probleem Parelstruik?

1 bericht / 0 nieuw
#1 do, 23/05/2019 - 22:27
FdeB70

Probleem Parelstruik?

Vorig jaar kochten we de Exochordainfo-icon Magical springtime (White pearls), de parelstruik.bij Boerenbond. Toen nog klein fris groen plantje. Thuis op ons dakterras, in een flinke kunststof bak gezet en hij groeide en bloeide super snel. Nu, dit jaar, half eind maart kwamen er weer knoppen aan. Het viel me op dat sommige takken wel en sommige geen uitkomende knopjes hadden. (foto 1) 2 weken later zag het er al flink anders uit, foto 3. En nu, foto 4, is het geel en droog. We hadden hem in potgrond gezet. In maart wat koemest korrels erbij gedaan en later nog wat compost bovenop gegooid. Hij krijgt normaal water (hoeveelheid) en water kan weg. Hebben we hem misschien over-bemest?? En wat nu, helemaal terug snoeien (tot hoever) en afwachten wat volgend jaar gebeurd?

Parelstruik over-bemest?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.