Welke hebben we nodig?

1 bericht / 0 nieuw
#1 vr, 16/07/2021 - 23:09
FdeB70

Welke hebben we nodig?

hallo allemaal! 

Vraagje: welke verschillende planten kun je me adviseren om te houden in zo'n plantenzak ( verticale tuin) 

We gaan op ons dakterras voor het eerst van die zakken ophangen en vragen ons af welke planten goed geschikt zijn. We hebben er een in de zon en een op half schaduw hangen.

Wat mij betreft graag bijen gerichte planten die lekker lang en veel bloeien, maar ook grassen, of vetplant/seduminfo-icon achtige, hangers, staanders etc liefst meerjarige en/of winterhard.

Ben benieuwd!

Groetjes

Saskia en Frank

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag