Fanette (Frans kort verhaal)

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 12/10/2021 - 15:12
Fanette

Fanette (Frans kort verhaal)

Hallo, ik ben gepassioneerd door het zaaien van bomen, maar ook over transplantaties en vaste planten. Ik ben Frans, maar ik kan geen specifiek genoeg forum vinden om mijn vragen te beantwoorden. Groeninfo ziet er goed uit. Ik heb ook veel moeite met het vinden van decoratieve boomzaden, ik zag dat er veel verbanden waren, ik hoop daar mijn geluk te vinden en misschien uitwisselingen met anderen te maken. Bedankt voor uw welkom, in de hoop dat de vertaler voldoende is om het mij te laten begrijpen.

di, 12/10/2021 - 22:01
GreenConnection

Welkom Frans! Stel gerust je vragen! 

wo, 13/10/2021 - 16:03
Azur

Bienvenue chez nous Fanette. Leuk dat je hier bent. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag