Vraag over Prunus Tribola aan Greenconnection

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 02/06/2009 - 20:55
SFG

Vraag over Prunus Tribola aan Greenconnection

Nog even een vraag aan Greenconnection of een ieder! Bij mijn eerdere vraag een boopje in mij voortuin de identificeren kreeg ik als antwoord dat het mogelijk een prunusinfo-icon tribola is. Nu wil ik hem dus gaan snoeien zoals men normaal doet maar de laatse jaren kennelijk is vergeten. Nu ik aan de grote takken begon viel mijn oog op een besje? Ik heb in de kleine prunus tribola in mijn achtertuin echter nog nooit een bes gezien dus mijn vraag is dit wel echt een prunus tribola? Ik heb een foto van de bes en het blad bijgesloten en hoop op een definitief antwoord zodat ik hem verder kan gaan snoeien of een andere boom heb behoed voor vernietiging :-)))

Ik hoor graag van jullie en wederom hartelijk dank.

Lonny

Vraag over Prunus Tribola aan Greenconnection
di, 02/06/2009 - 22:16
Anoniem (anoniem geplaatst)

Nog graag wat meer gegevens: wanneer bloeide de struik, welke kleur en waren het enkele of gevulde bloemen. Waren de bloemen lang gesteeld (in trosjes) of zaten ze kortgesteeld tegen de takken?

wo, 03/06/2009 - 13:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Mag het ook Prunusinfo-icon triloba zijn? Ondertussen kom je op Google al tig keer de naam Prunus tribola tegen onder meer met een verwijzing naar deze site. Toch maar af en toe een gedegen boekwerk raadplegen?

Groet,

Draco

zo, 07/06/2009 - 17:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

Vreemd, dat tegenvragen zelden beantwoord worden.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag