Alocasia gaat dood

1 bericht / 0 nieuw
#1 ma, 12/12/2022 - 17:39
Lynn deb

Alocasia gaat dood

Hoi,

Ik heb onlangs een nieuwe plant gekocht, maar het gaat er duidelijk niet zo goed mee. 

De plant staat in een verwarmde plaats ongeveer 18 a 23 graden. Staat op een tweetal meter van het raam aan de oostkant. De plant heeft dus geen rechtstreeks zonlicht. Krijg 2 keer per week een kleine hoeveelheid water. Zit nog in een extra pot, dus het te veel aan water kan weglopen. 

Alle bladeren waren plots helemaal ingezakt. Sinds kort heeft hij terug een mooi blad, maar dit hangt nu ook alweer naar benden. 

Duidelijk doe ik iets mis, maar wat? 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.