Alocasia krijgt gele/bruine bladranden

1 bericht / 0 nieuw
#1 za, 09/10/2021 - 09:26
VanMaurik

Alocasia krijgt gele/bruine bladranden

Beste,

Sinds een paar weken krijgt mijn alocasia in ene gele/bruine bladranden. Niet alleen op de oude bladeren, maar ook de kleinere blaadjes. Hebben jullie enig idee wat hiervan de oorzaak kan zijn en wat ik er eventueel aan kan doen? De plant staat er al maanden en deed het altijd heel goed. Plek is niet veranderd. Wel is er recentelijk een schilder over de vloer geweest. Hij heeft de deuren en ramen een paar dagen open gehad om te schilderen. Kan dat de trigger zijn geweest? Zo ja, stopt dit nu dan aangezien de schilder weg is en dus alles dicht zit of zal dit verergeren?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag