Olifantsoor op stam afgebroken

1 bericht / 0 nieuw
#1 di, 04/08/2020 - 00:05
Kristof (anoniem geplaatst)

Olifantsoor op stam afgebroken

Zonet is er zowat de helft van m'n alocasia op stam afgebroken. Wellicht heb ik de ondersteuning die voorzien was wat uit balans gebracht met deze te draaien. Nu zou ik graag te weten komen

1. Hoe komt dit? Teveel water, te weinig water of inderdaad gewoon doordat de ondersteuning misschien wat slechter is geworden door deze te draaien?

2. En deze vraag vind ik veel belangrijker, kan ik nog iets met de afgebroken tak? Heeft uiteraard geen wortels meer ofzo, maar het is op zich nog wel een mooie tak, dus moest ik die er op de één of andere manier nog kunnen doorhalen zou dat fantastisch zijn (heb hem voorlopig gewoon in water gezet bij gebrek aan kennis).

Alvast bedankt voor alle reacties en tips. ik voeg dadelijk nog wat foto's toe

Het afgebroken stuk
De afgebroken tak

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag