Problemen nieuw blad Monstera

1 bericht / 0 nieuw
#1 zo, 24/11/2019 - 17:20
Mario (anoniem geplaatst)

Problemen nieuw blad Monstera

Misschien weet er iemand raad betreffende nieuw blad van de Monstera dat bruin opgerold zit.

Ik heb oa vier Monstera planten, twee Deliciosa (één grote plant en één jonge plant), en dan twee Monkey leaf planten. Nu bij de jongste Deliciosa en één Monkey leaf plant, blijken de nieuwe bladeren gezond, tot ze zich verder ontwikkelen, en dan ga je merken dat een groot gedeelte van het opgerolde blad bruin is, dus rot opgerold zit. De rest van de bladeren is mooi groen, zonder vlekken, verkleuring of dergelijke, de planten lijken ook niet onmiddellijk ziek te zijn. Ik kan niet bedenken wat er met die twee planten plots mis gaat. De overige twee planten blijken geen problemen te hebben om nieuw blad aan te maken. Verder worden ze allemaal hetzelfde verzorgt. 

Ik heb op internet al wat opgezocht maar vind niet onmiddellijk een gelijkend probleem terug.

Heeft iemand hier ervaring mee aub? Alvast dank.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag