Plaatsing van Clematis

1 bericht / 0 nieuw
#1 vr, 19/03/2021 - 22:01
Pomerantsev

Plaatsing van Clematis

Ik wil graag Clematisinfo-icon planten tegen de muur van een chalet. Maar de chalet staat in de hoogte en rondom is er een terras aangelegd dat op dezelfde hoogte ligt als de Chalet (+/- 50 cm hoog). Ik vroeg me wat ik best doe in dit geval. Kan ik enkele planken van het houten terras weghalen en de wortels planten in de volle grond waar ze geen zonlicht krijgen? In dit geval groeit de plant tegen de muur maar bevinden de wortels zich onder het niveau van de rest van het terras. Of moet ik plantbakken op het terras plaatsen? 

Alvast heel erg bedankt! 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.