Jonge stengels kiwiplant hangen slap

1 bericht / 0 nieuw
#1 za, 29/08/2020 - 17:31
SachaT

Jonge stengels kiwiplant hangen slap

Hallo, ik heb sinds vorig jaar een jonge kiwiplant. Het eerste jaar heeft hij heel blij in een mortelemmer doorgebracht en is sinds deze zomer verhuisd naar een grote bak/volle grond. Hij staat hier nu ongeveer 2 maanden in en is over het algemeen wel gelukkig met zijn nieuwe huisvesting, ware het niet dat ik nu voor de tweede keer slappe stengels zie. Ik snap het niet want hij hersteld zich zo goed van de eerste slappe stengels actie, die ik overigens heb afgeknipt. Het water kan weg, de aarde is vochtig, hij staat in nieuwe potgrond en niet de hele dag in de volle zon. Wat kan dit zijn en wat kan ik eraan doen?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag