kapotte struiken

1 bericht / 0 nieuw
#1 ma, 14/05/2018 - 17:52
Sandy53

kapotte struiken

Ik heb 3 struiken in de tuin kapot. 2 die lijken op buxusachtige en die binnen een goeie week kapot waren. 1 rodedendron. Wat kan de oorzaak zijn? Ik zie geen buxusinfo-icon mot of iets anders. Ik bemerk wel dat het gras eronder nu ook kapot gaat. Al eerder had ik een boom kapot verleden jaar en ook nog andere mogelijke zaken die kunnen duiden op vandalisme. Hoe kan ik onderzoeken wat de oorzaak is?

Ik probeer een video bij te voegen om te zien hoe de boompjes eruit zien.  

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.