Welke witte beestjes zijn dit?

1 bericht / 0 nieuw
#1 ma, 09/05/2022 - 09:18
Witte beestjes (anoniem geplaatst)

Welke witte beestjes zijn dit?

Hallo

Sinds kort zitten we met een ware plaag van kleine witte beestje. Ze zitten in de grond van onze planten, maar ook op de blaadjes. Momenteel lijken de planten geen schade te ondervinden van de beestjes.

Ik heb al geprobeerd ze te verwijderen met een spuitbus met dreft, maar ze blijven terugkeren. Ik heb ook geen enkel idee met welke beestje we hier te maken hebben.

Hopelijk weet iemand hier wat dit is.

Groetjes

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag