Witte plekjes op blad vijgenboom

1 bericht / 0 nieuw
#1 do, 28/05/2020 - 02:03
Annieke (anoniem geplaatst)

Witte plekjes op blad vijgenboom

Ik heb nu voor het 2e jaar witte plekken op mijn vijgen boom. Vorig jaar stond hij buiten, toen dacht ik dat het misschien door duivenpoep kwam, omdat hij onder een boom stond waarin duiven zaten. Maar twijfelde ook omdat het overal zat. En niet echt dikke kwakken poep overal.

Nu had ik de boom gesnoeid en die stond lange tijd in de kas, ook toen ontstonden de witte vlekken. Het lijkt op een soort kalkaanslag, maar ik geef alleen regen water bij de kluit. Er kwam nu dus geen water op de bladeren.

Iemand enig idee wat het kan zijn? 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag