Mooie en sterke boom voor zonnige zandgrond gezocht

1 bericht / 0 nieuw
#1 vr, 24/09/2021 - 15:34
Iriswieman

Mooie en sterke boom voor zonnige zandgrond gezocht

Ik tuinier in een niet al te grote tuin (10x26) op zandgrond in Zeist (volle zon) en heb echt pech met mijn niet zo lang geleden aangeplante bomen die eindelijk een beetje op formaat waren. De lijsterbes is in augustus al bruin en de Albizia heeft beestjes. Heel jammer, maar ik kan niet anders dan op zoek gaan naar andere bomen. Om een nieuwe teleurstelling te voorkomen wil ik dit keer gaan voor bomen die minder gevoelig zijn voor ziekten en hopelijk langer meegaan. Ik denk aan een appelboompje en een krenteboompje. Wie heeft er nog andere suggesties? Alvast dank! 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag