zieke ligustrum

1 bericht / 0 nieuw
#1 wo, 11/10/2017 - 14:39
Jirko (anoniem geplaatst)

zieke ligustrum

Ik kamp al enkele jaren met een zieke ligustruminfo-icon in de tuin (zie foto's bijlage). Het begint meestal met het geel bruin worden van de bladeren waarna deze afvallen en vervolgens de hele plant sterft. Jaarlijks schuift dit ongeveer 1 a 1,5 meter op. Ik heb hiervoor al een deel van de haag volledig uitgedaan en vernieuwd, maar het blijft zich doorzetten een ook van de nieuwe planten vallen er ondertussen terug vantussen. ik heb ook fenomenal van Bayer gebruikt maar krijg dit niet onder controle.

Kan iemand me advies geven over wat ik hier kan aan doen om hier definitief vanaf te geraken want het blijft nu een beetje dweilen met de kraan open. (altijd nieuwe planten zetten terwijl er steeds blijven uitvallen).

Alvast bedankt

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.