2 vragen border beplanten

1 bericht / 0 nieuw
#1 wo, 14/08/2019 - 17:03
Oiski

2 vragen border beplanten

Hallo,

Graag wil ik de border op de foto beplanten. Deze loopt schuin en is op zijn smalst 1.2 m breed en op z’n breedst 1.5m. De lengte is 5.50m. We willen sowieso 2 pallida’s planten. Daaromheen willen we een “haag” van witte pluimhortensia’s en eventueel siergras daarvoor. Ik heb 2 vragen:

- welke pluimhortensia bereikt een hoogte van zo’n 80-100 cm en blijft wit?

- is het qua diepte van de border haalbaar om voor de leilindes en hortensia’s nog een rij siergras te planten (bv pennisetuminfo-icon). Het maakt ons niet uit als het er vol uitziet,zolang het niet te is.

Groeten Miranda 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag