Advies ivm gazon

1 bericht / 0 nieuw
#1 vr, 20/03/2020 - 22:20
bosmaaierke

Advies ivm gazon

Beste forumleden,

Wij hebben zopas een huis gekocht en zijn inmiddels begonnen met de tuin op te knappen. Deze was in een zeer verwilderde staat. Inmiddels ben ik er eens met een bosmaaier doorgegaan en heb ik alles bijéén geharkt en heb ik redelijk wat onkruid uitgetrokken met de wortel.

Ik vraag mij nu af of ik hier nog iets van gemaakt ga krijgen zonder dat ik moet omfrezen? Bij deze alvast wat foto's om een idee te geven. Kunnen jullie mij een stappenplan adviseren om het toch wat toonbaar te krijgen. Momenteel lijkt het op een koeienwei.

Alvast bedankt voor advies.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag