advies nodig voor tuin aanleg

1 bericht / 0 nieuw
#1 vr, 28/09/2018 - 12:54
Tuinadvies (anoniem geplaatst)

advies nodig voor tuin aanleg

Dag mede tuinierders, 

Ik ben een beetje inspiratieloos wat betreft de voortuin. 

Afgelopen week heb ik m'n tuin aangelegd, en ik wil hier graag vaste planten in hebben die de winter ook overleven. Ik zou graag wat kleur in de tuin willen, zodat we niet alleen in het voorjaar kleur hebben maar ook in het najaar. 

Zelf zat ik te denken om in de 2 vierkante bakken pluimhortensia's op stam te zetten (er staat er nu al 1 in) met er om toe wat siergras. 

In de onderste border zat ik te denken aan wat heide (wat in de winter ook kleurt) en wat bodemgroeiers. Maar wat is nog meer mooi in dit grote vak? Misschien tussen de 2 vierkanten in wat hortensia magicals? 

En in de achterste bakken zat ik in eerste instantie te denken aan calla (aronskelk) samen met gaultheriainfo-icon (zodat je in de winter het groen hebt van de gaultheria) maar de aronskelk kan niet zo goed over de zon en niet erg goed over de winter heb ik gelezen? 

Graag hoor ik ideen van jullie.

Voortuin

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag