hulp bij tuinontwerp

1 bericht / 0 nieuw
#1 do, 06/02/2020 - 11:03
smantt

hulp bij tuinontwerp

Hallo,

Nadat we ons huis helemaal zelf verbouwd hebben willen we de tuin aanpakken.

Eerst was het idee om de garage naast het huis te plaatsen en zo een soort L vormige tuin te creeren. Het afbreken en bouwen van de garage gaat veel kosten, we hebben dit geld niet 123 bij elkaar en we hebben nu een kleine. Een aantal factoren die ervoor zorgen dat we de keuze gemaakt hebben de hudige indeling van de tuin te houden, zo besparen we kosten en hebben we een mooie tuin voor de kinderen als ze nog klein zijn.

Nu hebben we een poort tussen het huis en de garage en ligt het rechterdeel 'open'.

Om het rechterdeel echt als tuin te gebruiken hebben we deze tekening gemaakt. Gras is een must voor de kids. Hier is ook het meest de zon. Om goed zicht te hebben willen we daar (het grijze vlak) een zitplek maken. Bij de zitplek moet ook ruimte zijn om de fietsen en motor makkelijk en snel van de garage naar de poort te gaan.

Ik zoek ideeen om de tuin links achter het huis en rechts bij de garage optimaal te benutten. Ik weet dat dit afhankelijk is van je wensen dus bij deze: - zitplek zon en schaduw (harmonicadoek?) - gras (speelplek kinderen) - evt trampoline - evt zwembad op gras in zomer? - borders met planten - containters uit zicht - fietsen/motor makkelijk naar oprit - buitenkast met bakken voor plastic afval ed

Ik zie graag tips tegemoet want dit is een heel ander ding dan een huis bouwen :)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.