Hulp gezocht: Aanleg moestuin

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 16/01/2022 - 15:04
LuckyDee

Hulp gezocht: Aanleg moestuin

Ha iedereen,

Ik ben Dennis, heb me vorig jaar aangemeld op dit forum, en met het nieuwe seizoen in aantocht loop ik binnenkort vast tegen vragen aan om mijn eigen moestuintje achter het huis vooruit te helpen. Maar voor het zover is, zit ik al met een andere vraag:

Samen met een aantal collega's ben ik van plan om bij onze werkgever in Eindhoven de binnenplaats - nu een grote grindbak - voor een gedeelte om te toveren tot moestuin. Onze werkgever is bereid te investeren in alle materialen die we daar voor nodig hebben, maar de tijd die we in het onderhoud steken is die van onszelf. Voor de aanleg ben ik op zoek naar bedrijven, bij voorkeur hier uit de buurt, die ons hierin vooruit kunnen helpen. Hoveniers genoeg hier, maar ik heb er (met beperkt vooronderzoek) nog geen gevonden die ook echt kaas gegeten heeft van moestuinen.

Dus, Groeninfo, als jullie partijen kunnen aanbevelen, hoor ik het heel graag.

Alvast bedankt!

zo, 16/01/2022 - 19:20
De Moestenier (anoniem geplaatst)

Hoi Dennis, 

Wat een ontzettend leuk idee! Veel hoveniers hebben inderdaad minder kennis van moestuinen. Vandaar ook dat ik mijn bedrijf De Moestenier ben gestart. Kijk eens op https://tinyurl.com/y729sp6p

De afstand is te overzien en ik heb nog wat ruimte in mijn planning.

Je kunt ook altijd vrijblijvend even contact opnemen om mee te denken.

Met vriendelijke groene groet, 

Manon Wijermars 

Infoatdemoestenier [dot] nl 

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag