Kale plekken / gele plekken gras

1 bericht / 0 nieuw
#1 do, 04/07/2019 - 20:52
Teun 87

Kale plekken / gele plekken gras

Beste,

Dit jaar heb ik in het voorjaar het gras geverticuteerd. Daarna enkele plekken opnieuw ingezaaid. Omdat er ook nog veel onkruid terugkwam heb ik ook nog wat gras-onkruidverwijderaar gebruikt. 

Dit ging circa 2 maanden goed en daarna ontstonden dode plekken/gele plekken. Nu lijkt het steeds erger te worden, ondanks dat ik regelmatig goed sproei. Zie foto.

Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik het op kan lossen?

Alvast bedankt,

Teun

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag