Omheining bij bestaande coniferen

1 bericht / 0 nieuw
#1 di, 27/12/2022 - 10:35
Luca33

Omheining bij bestaande coniferen

Beste forumleden,

Na summiere voorstelling, hierbij mijn eerste post.

Om gelijk met de deur in huis te vallen..wij zijn op zoek naar tuinomheining ,om onze labrador binnen de omheining te houden.

Wij hebben aan de achter,- en zijkanten van het huis , voornamelijk coniferen staan (en een grote laurier)- hier loopt hij nog vrij gemakkelijk doorheen.

Nu zijn we op zoek naar (bij voorkeur) een andere vorm van natuurlijke omheining ervoor of (aan 1 kant nog mogelijk) erachter te plaatsen.

Hekwerk/ draadpalenel of gaas..wat natuurlijk wel effectief is (hij vindt graven ook leuk...), maar niet zo mooi te combineren is met de bestaande coniferen.

Ik hoor graag de suggesties,...

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.