Marter - kat

1 bericht / 0 nieuw
#1 za, 29/08/2020 - 00:47
KZenoria

Marter - kat

Vraag (aangezien Google en de dierenarts er blijkbaar niet zo veel ervaring mee hebben): is het mogelijk dat een marter je kat aanvalt en deze angstig maakt terug thuis te komen vanwege een gedeeld territorium? Van welk dier kunnen de uitwerpselen op de foto mogelijks zijn? Deze lijken in elk geval niet op die van een marter (Google). Iemand enig idee van welk dier?

We hebben sinds enige tijd ‘last’ van een (paar) marters in huis. Ze wonen hier op zolder en hadden net voor de zomer een nestje (veel heen en weer geloop). Het waren in elk geval geen muizen of ratten, die klinken iets lichter tussen/op de muren. Een maand geleden ook een jonkie zien lopen over de omheining in de tuin s nachts. In elk geval zeer schattig!

De afgelopen maand heb ik niets meer gehoord. Maar ik trof mijn kat vanochtend aan met een heuse wonde op haar hoofd en een immense angst om binnen te komen, ze bleef maar in de achtertuin hangen en durfde eigenlijk haar eigen territorium niet meer betreden. Kan dit mogelijks door een marterfamilie zijn of enig ander dier in de tuin?

Alvast bedankt,
Groetjes
K.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag