Wat voor insect is dit? Gevonden in tuin.

1 bericht / 0 nieuw
#1 do, 24/06/2021 - 16:39
JacquelineH83 (anoniem geplaatst)

Wat voor insect is dit? Gevonden in tuin.

Hoi allemaal,

Ik zat net heerlijk te lunchen in mijn tuin en kwam toen dit kleine beestje tegen. Eerder heeft m'n kat deze ook mee naar binnen gebracht. Ik denk niet dat het een teek (schapenteek) is, die heeft m'n kat onlangs ook mee naar binnen genomen en die herkende ik meteen. Deze herken ik echter niet. 

Hij was heel klein, zo groot als een peperkorrel. Beetje bollend hard harnasje. Zwart hard lijfje met een donkergrijze onderkant en de bovenkant was zwart. Ik zag geen tuit mondje zoals bij een teek. 

Ik hoop dat het geen teek is. Anders moet ik verhuizen. haha. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.