Hoe houdt de natuur de GH waarde hoog?

1 bericht / 0 nieuw
#1 ma, 14/06/2021 - 16:32
MooieVijver

Hoe houdt de natuur de GH waarde hoog?

Hallo,

Een vraag waarvan ik de hoop heb dat iemand dat hier misschien weet.

Ik heb in de tuin een vijver en check daarvan uiteraard de water waardes. Nu is ook bij mij de GH waarde gezakt tot het niveau dat ik er GH Plus bij doe om het wat omhoog te krikken.

Nu vroeg ik me af, hoe doet de natuur dat eigenlijk ? Want neem toch aan dat als er ergens in een bos oid een vijver ligt dat daar de GH waarde ook "aangevuld" wordt. Alleen dan door natuurlijke omstandigheden.

Reden voor de vraag, vroeg me af of het ook voor elkaar te krijgen is om een mooie vijver te hebben (met vissen etc) waarbij je geen zaken speciaal toe hoeft te gaan voegen.

Groeten,

Patrick

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.