Mijn twee vijvers gekoppeld

1 bericht / 0 nieuw
#1 ma, 12/08/2019 - 14:45
Tjalling

Mijn twee vijvers gekoppeld

Beste vijver vrienden Sinds kort heb ik mijn twee vijvers aan elkaar gekoppeld doormiddel van een waterval In de eerste zaten al wat vissen de tweede heb ik pas geleden erbij gezet In de nieuwe vijver zat nog geen vis ik zag op mp dat er bij iemand jonge goudvissen gratis op te halen waren En dat heb ik ook gedaan Omdat de jonge goudvissen nog donker zijn heb ik ze in de nieuwe vijver gedaan Toen ik van de week de vissen ging voeren zij mij vrouw er zit een nieuwe vis bij de oude Waarop ik zij dat kan niet want dan moet de vis over de steentjes zijn gesprongen Maar na goed kijken ja hoor een donkere vis bij de al gekleurde vissen Dus wij na een tijdje deze eruit gevist De volgende dag zwom deze vis weer in de andere bak Daar heb ik hem maar laten zitten Vandaag zat ik mijn vissen te voeren en ja hoor in een keer plons en na wat gespetter nummer twee over Ik hoop dat ze niet allemaal over springen dan is de ene vijver leeg en de andere overbevolkt

Met vriendelijke groet Tjalling

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag