Plotselinge vis sterfte

1 bericht / 0 nieuw
#1 zo, 28/06/2020 - 11:24
Jasper (anoniem geplaatst)

Plotselinge vis sterfte

Hallo allemaal,

Ik vraag me iets af, onlangs heb ik twee goud vissen dood in mijn vijver gevonden. Beide hadden bloed bij hun vin en de kieuwen, voor de rest weinig te zien aan de vissen. Op de foto is het bloed te zien. Heeft iemand enig idee waardoor dit zou kunnen komen? Het zou misschien zuurstof tekort kunnen zijn, alleen er leven ook 3 karpers in de vijver, die zouden dan toch eerst dood moeten gaan aan zuurstof tekort? De vijver is al 6 jaar oud en er leven al 2 jaar lang vissen in zonder problemen. De vissen die dood gevonden zijn, zijn wel vissen te komen uit een vijver van een vriend van mij, misschien dat het daar nog aan zou kunnen liggen? Ik hoor graag wat jullie denken.

Plotselinge vissterfte

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.