Vijverlekkage door Kokerjuffer

1 bericht / 0 nieuw
#1 wo, 02/01/2019 - 17:36
Han Buijze

Vijverlekkage door Kokerjuffer

Drie jaar geleden hebben we een nieuwe vijver aangelegd met EPDM-folie.

Deze zomer zagen we diverse kokerjuffers in de vijver en mede omdat dit o.a. duidt op een goede waterkwaliteit waren we daar erg blij mee.

Recentelijk begon echter het waterpeil te zakken en hebben we diverse gaten ontdekt in onze EPDM-folie. We hebben er 13 gevonden, maar waarschijnlijk zitten er nog meer in. De gaten zitten op de randen van de vouwen en zijn 1 tot 2 cm lang.

Op diverse forums zie ik iets staan over "natuurlijke vijanden" van de waterjuffer/ schietmot. Helaas kan ik nergens vinden wie dan die natuurlijk vijanden zijn.

Inmiddels heb ik ook Unifix+ gekocht om de gaten te dichten. Ik kan echter nergens een gebruiksaanwijzing vinden voor Unifix+.

Wie heeft ervaring met bovenstaande problematiek en kan mij adviseren.

Bij voorbaat dank,

Han

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.