de haan en redpoppy !!

8 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 10/05/2004 - 00:30
Anoniem (anoniem geplaatst)

de haan en redpoppy !!

Wat doen jullie in het dagelijks leven? Jullie geven zoveel antwoorden op deze site.In elk onderwerp.Ik ben maar gewoon een amateur,altijd op een flat gewoond.(in het dagelijks leven cv-monteur).Jullie hebben vast een "groene achtergrond".
groetjes harry. (ben best wel nieuwsgierig)
P.S de haan,de banaan van zolder is helemaal kapot gewaaid van de week ! . Uithuilen en opnieuw beginnen.De banaan in de volle grond loopt al aardig uit. (degene die ingepakt was met blad).

di, 11/05/2004 - 12:53
Anoniem (anoniem geplaatst)

ben autospuiter van beroep,en gewoon amateur.Mijn grootste hobby is het houden en kweken van landschildpadden,en natuurlijk tropische en subtropische planten.Ik kweek vooral met winterharde opuntia's,boomvarens,yuccainfo-icon's,agaven,palmen en bananen. Wie volgt? groetjes,bert.

di, 11/05/2004 - 13:47
Anoniem (anoniem geplaatst)

ben huisvrouw van beroep en gewoon ook amateur tuinier al wel een twintigtal jaar, veel lezen over tuinen en planten, programma's volgen op tv; leren van de antwoorden op de forums het is gewoon mijn hobby wel altijd een tuin gehad en twee grootmoeders met groene vingers dus het zit in de genen misschien maar door zelfstudie kan je enorm veel bijleren

di, 11/05/2004 - 20:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb nu 6 jaar een tuin,maar altijd intresse in planten gehad.Intresse in exoten kwam na een vakantie op Tenerife (noordkant , waar alles groen is). Daar groeiden bomen die ik als kamerplant had staan . O.a diverse ficussen en yuccainfo-icon's. Maar dit is wel 15 jaar geleden. (ben pas 42 jaar,getrouwd,2 kinderen )

wo, 12/05/2004 - 00:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

Harry de kapotgewaaide banaan gewoon laten staan, hij groeit wel door.
35 jaar geleden een opleiding gevolgd voor hovenier.
Dit een jaar of 5 gedaan, daarna markthandelaar in kamerplanten.
Dan een jaar of 4 vrachtwagenchauffeur.
Sinds vorig jaar weer hovenier.

wo, 12/05/2004 - 20:54
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bedankt voor de reacties.Ik vind dit wel leuk.

do, 13/05/2004 - 01:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

Beste vrijwillegers. Door jullie is dit forum een groot succes. Als webmaster van deze website wil ik jullie dan ook bedanken voor jullie bijdrage. Ik hoop dat jullie dit nog lang willen blijven doen.

Mijn werk gaat ook door. Binnenkort komt er een nieuwe opzet van dit forum. Natuurlijk blijven alle berichten bewaard. Het nieuwe forum heeft een paar uitbreidingen en is sneller.

Allemaal nogmaals bedankt,
Webmaster tuinforum

do, 13/05/2004 - 10:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

graag gedaan, ik kijk er al naar uit kennis doorgeven i nooit verloren

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag