Hedra lichtbruin en krijgt vlekken

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 29/04/2021 - 15:07
klimop (anoniem geplaatst)

Hedra lichtbruin en krijgt vlekken

Afgelopen december hebben we een hederainfo-icon heg geplaatst, helaas wordt een stuk van 10 meter licht bruin en krijgen de bladeren bruine vlekken (zie bijlages). Tijdens het planten heb ik de grond goed gemengd met molmmest en tevens heeft de hedra voldoende water gehad. Zit er wellicht iets van ongedierte in of weet iemand wat er precies aan de hand is met de hedera? Of wellicht ben ik te ongeduldig en gaat de heg vanzelf wel weer groeien? 

Alvast bedankt voor de reacties!

do, 29/04/2021 - 20:08
peterplant

Wat is molmmest?

De planten op de foto linken vorstschade te hebben. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.