Euphorbia kleurt geel met bruine vlekken, help!

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 14/11/2017 - 09:18
Valerie-b (anoniem geplaatst)

Euphorbia kleurt geel met bruine vlekken, help!

Mijn euphorbiainfo-icon heb ik al twee jaar en heeft altijd binnen gestaan. Één keer per maand krijgt hij water en er zijn gaten onderaan de pot. Hij staat op een plaats met redelijk zonlicht. Sinds drie weken begon de ene stek te rotten en deze heb ik afgedaan en proberen te redden wat er te redden valt. De tweede stek bleef mooi tot vorige week deze nu geel begint te zien en enkele zijstekken slapper beginnen worden. Wat kan dit zijn?!

Alvzst bedankt!

di, 14/11/2017 - 09:32
GreenConnection

De standplaats van de plant is niet ideaal. Stralingswarmte van de cv is voor geen enkele plant goed. Bovendien is 1 x watergeven per maand in de winter prima, maar in de zomermaanden wel erg weinig. 

di, 14/11/2017 - 18:49
Beaugarden

Deze plant zal het waarschijnlijk niet redden omdat vermoedelijk de basis is aangetast. Stekken is waarschijnlijk de beste optie. https://goo.gl/u1VeSe

wo, 15/11/2017 - 05:31
Valerie-b (anoniem geplaatst)

@greenconnection : de plant staat normaal ergens anders, was voor de foto dat ik hem goed in het licht geplaatst heb ;-) Kan dit komen van te weinig water te hebben gekregen in de zomer dan? 

wo, 15/11/2017 - 11:12
GreenConnection

Dat zou heel goed kunnen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag