Grote conifeer snoeien: waarmee?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 05/04/2018 - 15:04
OscarK

Grote conifeer snoeien: waarmee?

In mijn tuin heb ik een drietal grote coniferen (+/- 5m-6m hoog) die over de erfgrens hangen. Om de buurman tevreden te houden wil ik deze coniferen binnenkort wat snoeien. In het verleden heb ik dit wel gedaan met een elektrische heggenschaar op een stok. Echter, op sommige plekken zitten dikkere takken waar deze niet doorheen komt. Met een telescopische takkenschaar zijn deze takken wel weg te halen, maar het steeds wisselen van gereedschap is een lastige klus. Ik wil daarom kijken of er gereedschap is waar ik de hele zijkant van de conifeer mee kan snoeien.

Ik zat te denken aan een elektrische telescoop stokzaag (zie voorbeeld op foto). Is dit geschikt voor zo'n snoeiklus, of is dit eigenlijk alleen geschikt om dikkere takken mee te doen?

zo, 08/04/2018 - 12:35
GreenConnection

Als dit gereedschap dikke takken zaagt, neemt ie dunne ook met gemak. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.