Waarom onderwerpen afsluiten?

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 10/09/2017 - 22:52
Escafon

Waarom onderwerpen afsluiten?

Hier heb ik een vraagje aan de beheerder (s) van dit forum, en dat is de vraag op welke criteria onderwerpen worden afgesloten, en welke gedachte hierachter zit, ik zou me kunnen voorstellen dat juist een forum dat over tuin en planten gaat aan diepgang kan winnen als gedachtenwisselingen over langere perioden geopend blijven, omdat het resultaat van een actie in de tuin ook vaak pas na weken, maanden of zelfs jaren zichtbaar is, dus vanwaar overal de melding "onderwerp gesloten" als er even niet op gereageerd is?

ma, 11/09/2017 - 15:20
GreenConnection

De gedachte achter het afsluiten van een vraag/discussie is om te voorkomen, dat men oude berichten nog eens gaat oprakelen. Maar de tijd dat ze open blijven, mag wel iets ruimer Ik zie nu berichten van augustus, die al afgesloten zijn. 

ma, 11/09/2017 - 17:55
Escafon

Door het woord "oprakelen" wordt een zeker onheil gesuggereerd, ik zie echter niet wat het probleem is als iemand iets heeft toe te voegen aan een gedachtenwisseling die een tijdje stil heeft gelegen.

ma, 11/09/2017 - 21:00
GreenConnection

Onheil is wel wat zwaar uitgedrukt. Vraagstellers komen echt na maanden niet terug om 'nieuwe' antwoorden op hun gestelde vragen te bekijken. Een na lange tijd toegevoegde opmerking is dan ook zinloos. 

di, 12/09/2017 - 13:22
Escafon

Als een onderwerp alleen relevant is voor degene die de draad begint, dan kun je toch beter gewoon alles wat afgesloten of "opgelost" is na een paar weken gewoon verwijderen?, wat moet je dan met al die rommel?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag