Veel te draadalg verwijderaar toegevoegd

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 16/04/2018 - 08:39
bruce the boss

Veel te draadalg verwijderaar toegevoegd

Hallo,

Ik heb in al mijn enthousiasme veel te veel "bio draadalgverwijderaar" in mijn vijver gedaan met als gevolg dat nu alle vissen dood zijn en er schuim boven op de vijver drijft.

Jaja, ik weet het ...... een stomme actie :(

Hoe kan ik dit oplossen?
Hoe krijg ik het schuim weg?
Wanneer kunnen er nieuwe vissen in?

Nadat ik di "Bio draadalgvewijderaar" had toegevoegd was mijn vijver direct helder maar nu gaat het al weer de verkeerde kant op.

ma, 16/04/2018 - 10:43
GreenConnection

Als het middel voor 100 % biologisch is, zal het na enkele weken afgebroken zijn. Mogelijk helpt het om een flink deel van het vijverwater te verversen. 

Het zou beter zijn, in het vervolg de oorzaken van het optreden van draadalg aan te pakken, inplaats van middeltjes toe te passen.

za, 21/04/2018 - 10:33
GreenConnection

@bruce the boss: mee eens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag