blijft maar warm

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 25/09/2006 - 21:09
edob

blijft maar warm

Hi

Best wel vervelend weer want het blijft maar warm en nu t***el ik of ik nog een keer mijn kleine potjes ga water geven want de grond is best droog maar de herst komt er aan,
ik heb een foto van mijn nieuwe serre erbij geplaats ,ik vraag me af of van onderen de ventilator te laten blazen geen nadeel heeft voor de wortels van de cactussen en ik ben benieuwd hoe het in de winter gaat want er zitten best kieren bij de deuren,daarbij heb ik helaas ook een klein lekje gezien maar ja kit doet wonderen.

edo

blijft maar warm
ma, 25/09/2006 - 23:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

nevelen beste vriend, nevelen is de oplossing liefst zo vroeg mogelijk op de dag zodat de planten ten laatste op de late namiddag terug volledig droog zijn .. het doet wonderen in dit "luizige" seizoen .. oh wee als het weer plots omslaat nu .. 't zou hard kunnen bijten voor wie de waterkan wat ruim gebruikte ! :-)

mvg
willy

di, 26/09/2006 - 03:06
rwo

je deuren open zetten zodat ze lekker van de douw, de mist en de nachtelijke afkoeling kunnen genieten.
(ik heb makkelijk lullen zonder kas met alles nog buiten.)
Volgens mij kan het weer op dit moment niet beter.
Een hoop soorten uit zuid amerika kan je trouwens op dit moment best nog wel een drupje water geven (krijgen van mij in de winter ook nog wel eens een heel klein beetje)
gr.
Ruud

di, 26/09/2006 - 14:01
edob

Bedankt voor de tips, omdat ik natuurlijk een kasje heb gehad ben ik nog een beetje huiverig om de deuren de hele dag open te laten zetten,ivm te fele zon of wind.

Maar ja als er wind staat ,scheelt dat weer electrishe tijdskosten ivm de ventilator.

Vanacht had het behoorlijk geregend en zal helaas toch wat lekken vanuit het dakje,dit wordt dus vanmiddag het dicht maken op de naad met silicone kit.

Edo

Onderwerp gesloten