Keiki's (Phaleanopsis)

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 26/05/2006 - 13:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Keiki's (Phaleanopsis)

Zijn er nog verzamelaars die nog keiki's van phaleanopsis of andere goede 'beginnersorchideeën' over hebben en tegen een kleine vergoeding willen ruilen? Ik ben enthousiast begonnen maar wil niet meteen de meest dure exemplaren bij kwekers/winkels aanschaffen omdat ik nog pas begin, dus als iemand een enthousiasteling nog op weg zou willen helpen... zou fantastisch zijn!

vr, 26/05/2006 - 14:28
Anoniem (anoniem geplaatst)

Je kan in een gewone superette al orchideeën kopen tussen de 5 en 15 euro. Je moet gewoon een beetje uitkijken. Ik heb twee van mijn orchideeën in een superette gekocht en die doen het nog steeds uitstekend.

vr, 26/05/2006 - 15:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

:-) klopt! ik heb op deze manier al een aantal mooie exemplaren op de kop weten te tikken. Maar aangezien er hier toch een groot aantal hobby-isten kijkt vroeg ik me af of er nog verzamelaars zijn die keiki's hebben van aparte(re) exemplaren waar ze geen behoefte meer aan hebben en die een welkome aanwinst zouden zijn voor mijn beginnersverzameling. De apartere exemplaren die ik op een markt zie kosten meteen rond de 40 of meer euro en voor ik die koop wil ik eerst iets meer zeker zijn van mijn kunnen omtrend de verzorging.

Onderwerp gesloten