Apola Hovenier & Groenvoorziening BV

Natuurlijk genieten bij Apola.........Een nieuwe tuin aanleggen of een oude bestaande tuin renoveren vraagt iedere keer weer vakmanschap en creativiteit. Dat maakt dat het werken als hovenier een fantastisch leuk vak is.Bij ons begint de tuin op onze ontwerpafdeling. Hier wordt de tuin totaal 'doordacht', achter een goed ontwerp schuilt immers een hele filosofie. Iedere tuin is anders, zoals ook iedere klant anders is.Het is onze bedoeling natuurlijk dat u er straks van geniet!

Producten en diensten: 

Onze specialiteit....Tuinaanleg, tuinrenovatie, gazonrenovatie, leggen van allerlei soorten sierbestrating......Daarnaast is het aanleggen van vijvers en waterpartijen met daarbij de vijverfilter technieken [koi vijvers] een echte specialiteit van ons.NIEUW..........................NIEUW................................NIEUW.................Apola heeft een nieuwe afdeling Apola Groenvoorziening, speciaal voor de bedrijven en industrieen. Voor aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen!

Wij staan open voor open sollicitaties.
Openingstijden

Openingstijden:Wij zijn al vanaf 7.30 uur s'morgens telefonisch te bereiken! Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

omhoog
5 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht
Routeomschrijving: 

Adres: Apola Hoveniers & Groenvoorziening BV Deventerstraat 477 7323 PV Apeldoorn TELEFOON 055-366 82 69Apeldoorn richting Teuge [n345] voor het viaduct linksaf, de borden Groenboulevard Apeldoorn volgen.

Apola Hovenier & Groenvoorziening BV

Locatie
Deventerstraat 477
ApeldoornGE
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
055-3668269
Mobiel: 
06-22197451
Fax: 
055-3661011
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuinontwerp
Stel een tuinvraag