Bloemkwekerij Rutgers B.V.

Bloemkwekerij Rutgers bestaat uit een kwekerij met daarnaast ook een winkel c.q. tuincentrum. Sinds de oprichting in 1927 is het uitgegroeid tot een eigentijds en dynamisch bedrijf. Afhankelijk van het seizoen worden er verchillende bloeiende potplanten en daarnaast nog diverse soorten tuin- en balkonplanten gekweekt. In de winkel kunt u terecht diverse soorten bloemen en planten. Daarnaast bieden wij u ook alle benodigheden zoals potterie, manden, decoratie, verzorgingsmiddelen, etcetera

Producten en diensten: 

Het hele jaar door diverse soorten bloemen en planten.Vanaf Februari een groot assortiment Hortensia's. In mei diverse soorten tuin- en balkonplanten. Daarnaast alle soorten benodigheden zoals;- Potterie en manden- Decoratiemateriaal- VerzorgingsmiddelenIn de begoniabar staat de koffie voor u klaar!

Openingstijden

Maandag tot vrijdag:08:00 - 18:00Zaterdag:08:00 - 17:00

omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht
Routeomschrijving: 

Vanaf de A28:Neem afslag Eelde, en volg de borden Eelde. U komt langs het vliegveld en word daarna door het bord verwezen links af te slaan de esweg op. Aan het eind van de esweg slaat u linksaf. Na 500 meter bevind Bloemkwekerij Rutgers zich aan de linkerkant naast Bowlingcentrum de Waterburcht.

Bloemkwekerij Rutgers B.V.

Locatie
Hoofdweg 21
EeldeDR
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
050-3091265
Fax: 
050-3091275
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuincentra