MARA-Snoezelteam

Snoezelen is een volwaardige aangepaste ontspannings-en zintuigprikkelende therapie, welke al wereldwijd wordt toegepast in verzorgings-tehuizen voor verstandelijk/gehandicapten, dementerende bewoners en autistische personen.Steeds meer gezondheids-centra's ontdekken de vele voordelen van deze therapie en willen zich verdiepen in de unieke producten rondom het 'Snoezelen'.

Producten en diensten: 

Het MARA-Snoezelteam levert in Nederland en België aan alle diensten in de gezondheidszorg en particulieren o.a. haar uitgebreide Snoezel-productenpakket voor gehandicapten, waaronder compleet ingerichte Snoezeltuinen.Tevens bieden wij u de mogelijkheid, voordelig gebruik te maken van Snoezel-Lease..!!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.Indien u ons bedrijf wilt bezoeken, verzoeken wij u vriendelijk vooraf telefonisch contact met ons op te nemen.

omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht
Routeomschrijving: 

Vanaf A67 (Autobaan Eindhoven-Venlo) afslag Helden/Ijsselstein.Volg de borden richting Helden/Panningen.Bij de rotonde witte borden industrieterrein Panningen volgen.U rijdt dan op de Maasbreeseweg. Na circa 400 meter ziet u aan de rechterkant een ESSO tankstation en Profile bandencenter.Vlak voor deze twee bedrijven ligt ook aan de rechterkant een woonhuis met in de berm de vermelding Bedrijvenpark "De Champee 51". Neem de oprit naast het woonhuis en rij recht door naar het bedrijvenpark.

MARA-Snoezelteam

Locatie
Maasbreeseweg 51
Helden-panningenLI
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
077-3970851
Mobiel: 
06-23100533
Fax: 
077-3970833
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuinontwerp