Overbeek Gardendesign

Geral luistert, kijkt en combineert tot het ideale tuinontwerp ontstaat.Aan de hand van een uitvoerige inventarisatie maken wij een ontwerp op schaal eventueel aangevuld met een beplantingsplan en onderhouds-naslagwerk.De gehele uitvoering kunnen wij eveneens verzorgen waarbij alleen de beste vakmensen worden ingeschakeld en u een tuin krijgt om van te dromen,, jarenlang.

Producten en diensten: 

Bij een perfect ontwerp en een nauwkeurige uitvoering horen ook kwaliteitsprodukten waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.Of het gaat om een stijlvolle tegel, bijzondere tuinverlichting of en apparte erfafscheiding wij geven u het beste advies.Op onze website kunt u links vinden van een aantal van deze kwaliteitsprodukten.Heeft u wel een profecioneel ontwerp maar geen idee hoe u de tuin moet aanleggen dan kunt u Geral inschakelen als projectleider.

Openingstijden

8.00 tot 22.00U kunt ons over het algemeen direct bereiken op 06-54614382.

omhoog
1 mensen hebben gestemd.
Ik vind dit een goed bericht
Routeomschrijving: 

Vanaf de A12 richting Woerden, voorbij het BPtankstation de eerste stoplichten links (richting Woerden West)de weg vervolgen, bij de eerste rotonde rechtdoor, onder het spoorlijnviaduct. Bij de volgende stoplichten rechtdoor tot de volgende rotonde ( links ziet u de Gamma) bij deze rotonde gaat u driekwart rond en komt u op de Molenvlietbaan. Eerste weg links (rivierenlaan) weer eerste weg links u staat nu op de Maasoord tot het einde rechtdoor en dan rechtsaf tot nummer 17. Alleen op afspraak!!

Overbeek Gardendesign

Locatie
Maasoord 17
WoerdenUT
Nederland
Meer informatie
Telefoon: 
0348-424305
Mobiel: 
06-54614382
Fax: 
gee-n faxxxxx
Postadres: 
Nederland
Categorie
Tuinontwerp
Stel een tuinvraag