Hallo allemaal!

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 04/01/2021 - 13:47
DeGroeneBeer

Hallo allemaal!

Mijn hele leven ben ik al hovenier en ecoloog en ik heb dan ook veel kennis en ervaring van planten en dieren. Ik had echter nooit een tuin. Recent ben ik echter verhuisd en ik heb nu eindelijk een tuin waar ik mee kan doen wat ik wil. Ik hoop er dan ook wat moois van te maken!

Inmiddels al flink aan het werk geweest. Zie foto voor de tuin in december 2020. Alles zelf gemaakt inclusief bestrating en vijver etc.

Mijn tuin december 2020
De tuin in de zomer voor ik er woonde.
ma, 04/01/2021 - 18:14
GreenConnection

Ziet er goed uit, Groene Beer! Welkom op het forum!

ma, 04/01/2021 - 23:37
Elisa53

Hard gewerkt, wordt heel mooi!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.