Onkruid in mijn tuin

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 08/06/2008 - 00:50
Fay

Onkruid in mijn tuin

Beste mensen,

Ik ben erg trots op mijn tuintje wat door de vorige bewoonster goed is onderhouden. Nu heb ik zelf niet heel veel verstand van tuinieren. Maar heb wel al veel onkruid weg gehaald. Heb nog wel van dag vervelende mos liggen wat ook op mijn aarde ligt. Ik heb veel planten in mijn tuin staan, moet zelf wel even achter de namen zien te komen, wat nu een ander probleem is... Er ligt aarde en her en der planten in het midden en heb een beetje het vermoeden dat er geen gras hoort te groeien....!

Het vervelende is dat het ongelijk aan begint te groeien en het zijn echt vervelende dingen om eruit te krijgen. Verder heb ik ook klavertjes vier.

Wat kan ik er aan doen? Moet ik het beetje gras wat begint te groeien weghalen?

p.s. Ik zal proberen een van deze dagen een foto te maken.

zo, 08/06/2008 - 02:40
Fay

even voor de duidelijkheid: ik heb wel een klein beetje onkruid weggehaald toen de grond vochtig was van de regen. En wat scheelt dat zeg!

Verder wil ik graag een roos in mijn tuin, aan de kant, waar nu klimplanten zijn.

Maar weet niet in welke stappen. Zijn er overgens boeken waar alle basis in staat met foto's. Weet iemand dit? Dat is erg welkom.

zo, 08/06/2008 - 04:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

Misschien kun je je bericht(en) nog een keer her-formuleren want hier is weinig hout van te snijden. Een foto zegt sowieso meer dan duizend woorden dus het is waarschijnlijk geen stom idee om die er ook meteen bij te plaatsen!

zo, 08/06/2008 - 15:47
Fay

Nu schijnt de zon fel. ik zal later wat foto's toevoegen.

ma, 09/06/2008 - 23:19
Fay

ik heb dus een camelia staan, een hazelaar, een japanse esdoorn, hortensia, en nog andere die ik niet kan achterhalen.

ik ben naar het tuincentrum geweest en die zei dat ik er niet aan moest doen en alleen in (volgens mij) in het najaar te snoeien.

mijn camelia hangt er zielig bij. ik heb hem vandaag nog flink wat water gegeven inclusief de bladeren. ... moet ik nu de bladeren snoeien denk je?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag