Zieke boom???

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 04/05/2022 - 17:49
charles.tuin

Zieke boom???

Deze mooi naald boom staat al zeker 15 jaar in de tuin 

dit jaar worden de naalden dramatisch bruin over geheel de boom. Ik weet de naam niet.  Wat kan ik hieraan doen?? Graag uw hulp

groet

charles schalkwijk 

Zieke boom??
wo, 04/05/2022 - 19:36
peterplant

Zo te zien een Piceainfo-icon glauca 'Conica' met een spint of bladluis aantasting. Daar is deze plant erg gevoelig voor.

De beste oplossing is de plant verwijderen. Al zou je met een of ander middel de spint of de bladluis zou doden, duurt het nog zeker twee jaar voordat de plant er weer mooi uitziet. En gevoelig blijft ze altijd.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag