Korte yucca stam zonder blad

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 11/09/2022 - 17:53
Marco87

Korte yucca stam zonder blad

Hey ik heb deze yuccainfo-icon een hydro btw denk ik anderhalve maand het blad op de korte stam werd slap gingen hangen werd geel, op de oude ogen gaat hij daar weer op uitschieten of op andere plekken en wat kan ik doen om dat te stimuleren of om dat we al september zijn gaat die niks meer doen of gaat de stam helemaal niks meer doen en kan ik hem beter uit de pot halen?

Groet Marco

ma, 12/09/2022 - 09:14
GreenConnection

Als het blad geel werd en afstierf, dan vrees ik dat de stam dood is. Je kunt nog het voorjaar afwachten, maar er is geen methode om de eventuele groei te stimuleren.

ma, 12/09/2022 - 11:07
Marco87

Oh dat zou niet zou niet fraai zijn dan is hij zo geleverd, ik laat hem wel staan hopen op een wonder, de lange stam groeit het blad als kool

ma, 12/09/2022 - 20:00
Marco87

De oude ogen zijn nu stompjes, moet ik die korter op de stam afknippen of zo laten?

ma, 12/09/2022 - 22:49
GreenConnection

Gewoon zo laten!

di, 13/09/2022 - 23:55
Marco87

Even een toevoeging ik merkte op nadat ik de plant uit de pot haalde dat het op de bodem vochtig was dus heb ik oorzaak van kaal worden ik doe ze om 3 week water geven, dus het vocht was niet van recente geef beurt wat is de kans dat de stam terug tot leven komt?

wo, 14/09/2022 - 09:20
GreenConnection

Laten we zeggen 50 %.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.