Paphiopedilum nieuwe knop gaat dood

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 27/12/2019 - 13:26
Jan (anoniem geplaatst)

Paphiopedilum nieuwe knop gaat dood

Ik heb al een aantal jaren een orchide(paphiopedilum met effen blad )en de laatste drie jaar gaat de nieuwe knop gelijk dood zelfs nog voordat er een steel gevormd word wat kan hiervan de oorzaak zijn? Vind het temeer vreemd omdat ik nog een paphiopedilum heb die het juist heel goed doet met dezelfde behandeling en standplaats, deze heeft wel gevlekt blad. Iemand een idee?

Dode knop paphiopedilum
vr, 27/12/2019 - 18:25
GreenConnection

Paphiopedilum met groen blad staat bij voorkeur koeler. Bontbladigen verdragen hogere temperaturen. Mogelijk zit daar het probleem.

ma, 30/12/2019 - 10:16
GreenConnection

@Jan: mee eens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.