Syngonium vertoont gek kwaaltje

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 21/04/2021 - 09:34
Margootjes

Syngonium vertoont gek kwaaltje

Hoi hoi,

Mijn syngonium vertoont iets geks, het blad lijkt een beetje vettig, dat is goed te zien aan de onderkant van de bladeren. 
Verder doet ie het prima, groeit gewoon (niet snel, hoor). Maar wat kan er aan de hand zijn? Weet iemand dit? Ik heb foto's gemaakt van de onderkant van het blad. Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen :)

Alvast heel erg bedankt!

Syngonium
wo, 21/04/2021 - 10:20
GreenConnection

Graag ook een foto van de totale plant.

wo, 21/04/2021 - 10:57
Margootjes

Is dit beter zo? ☺️

wo, 21/04/2021 - 13:15
GreenConnection

Dank! Ik krijg niet de indruk dat het iets schadelijks is. Wellicht hoort het bij de plant. Zolang de groei goed is, zou ik me niet al te veel zorgen maken.

wo, 21/04/2021 - 13:53
Margootjes

Dank voor je reactie! Ik zal 'm een beetje extra in de gaten houden, maar het stelt mij gerust dat je denkt dat er waarschijnlijk niets aan de hand is :)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag