Welke klimplant geschikt?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 17/04/2020 - 18:26
Poekai

Welke klimplant geschikt?

Welke klimplant zou geschikt zijn om de zijkanten van dit "bushokje" groen te maken? ik heb op de zijkanten reeds kippengaas bevestigd zodat een klimmer zich goed kan vast pakken. Het geheel staat in de volle zon (plek op t zuiden) De grond is zandgrond en ik heb het liefst een snelle groeier. Ik vind het overigens prachtig als het geheel dicht begroeit is en het mag best woekeren. Ik hou van een natuurlijke look ;)

vr, 17/04/2020 - 19:51
GreenConnection

Komen de planten in de vollegrond of in de bakken, die daar klaarstaan?

za, 18/04/2020 - 22:32
Poekai

Aan de ene kant kan ik iets in die border planten (dus volle grond) en aan de andere kant was ik er nog niet over uit. Ik heb de bakken nu ingezaaid met een bloemenmengsel voor bijen, maar ik zou in de bak die tegen het “bushokje” aanstaat ook een klimplant kunnen planten... en ik weet dat planten het over het algemeen niet zo goed doen in bakken... dus ik zou de bakken ook weg kunnen halen en daar de stoep wat open kunnen maken om zo een volle grond stukje te creëren... wat denk je?

za, 18/04/2020 - 23:10
GreenConnection

Het voordeel van planten in een bak is, dat je ze kunt verplaatsen. Dat is hier zinloos, want het 'bushokje' staat vast.
Een nadeel van planten in bakken is, dat je altijd moet water geven.

Onderwerp gesloten